Pappilan kakut ja leivonnaiset

Pappilan Pidot Written by 

(1 Vote)

Herkkuja pappilasta kotiin, mökille, illanistujaisiin, viikonlopun iloksi, juhliin, yrityksesi tiloihin, juhlapyhien herkuiksi suurelle tai pienellekin ryhmälle!

 


Pappilan kakut Ihaniin hetkiin, juhlaan ja arkeen, rakkaudella Sinulle! Tilauksesta ympäri vuoden kondiittorimme Henna Mäkelän käsityönä. Tilaukset viim. 4 arkipäivää ennen noutoa.

 

1. Naked cake Suosittu naked cake, jossa ei ole kermapursotuksia. Laktoositon, saatavana myös gluteenittomana (gluteenittomuuslisä 5 / kakku).

1 A. Lemon curd naked cake Vaalea kakkupohja, lemon curd rahkamousse, vadelmia, koristeena marenkia ja vadelmia

1 B. Suklaa naked cake Mehevä kaakaokakkupohja, suklaakreemi, suklaakreemikoristeet

Kysy myös uutuusmaut Mansikka-suklaa naked cake tai Minttu-suklaa naked cake 48€ (12 hlön kakku)

 

2. Pappilan marjaisa täytekakku Perinteinen kermakakku pappilan tapaan. Laktoositon, saatavana myös gluteenittomana (gluteenittomuuslisä 5 / kakku). Vaalea kakkupohja, vadelmahillo, kermavaahto, kotimaiset sekamarjat (puna- ja mustaherukka, vadelma, mansikka).

2 A. Koristeena kermapursotus ja sekamarjakiille

2 B. Koristeena kinuskipäällinen

2 C. Koristeena kermapursotus 48€ (12 hlön kakku)

 

3. Lemon curd rahkamoussekakku Raikkaan sitruunainen moussekakku sopii moneen juhlaan. Laktoositon, saatavana myös gluteenittomana (gluteenittomuuslisä 5 / kakku). Keksipohja, lemon curd -rahkamousse, koristeena lemon curdia ja marenkia. 48€ (12 hlön kakku)

 

4. Vadelma-suklaatuorejuustokakku Suussasulavan pehmeä, suklainen tuorejuustokakku. Laktoositon, saatavana myös gluteenittomana (gluteenittomuuslisä 5 / kakku). Keksipohja, vadelmamousse, suklaamousse, koristeena suklaakiille ja valkosuklaakoristeet. 48€ (12 hlön kakku)

 

5. Karpalo-kinuskituorejuustokakku Makean ja kirpeän ihana yhdistelmä! Laktoositon, saatavana myös gluteenittomana (gluteenittomuuslisä 5 / kakku). Keksipohja, karpalotuorejuustomousse, kinuskipäällinen, koristeena valkosuklaakuvio ja karpaloita. 48€ (12 hlön kakku)

 

6. Sacherkakku Klassinen suklaakakku maistuu kaikille! Laktoositon, saatavana myös gluteenittomana (gluteenittomuuslisä 5 / kakku). Mehevä suklaakakkupohja, aprikoosihillo, suklaaganache, koristeena suklaakuvioita. 48€ (12 hlön kakku)

 

7. Minttusuklaakakku Hurmaava yhdistelmä minttua ja suklaata! Vähälaktoosinen, saatavana myös gluteenittomana (gluteenittomuuslisä 5 / kakku). Minttusuklaakeksipohja, suklaahippu-minttusuklaarahka, suklaakiille, koristeena after eight suklaata ja kermavaahtoruusukkeita. 48€ (12 hlön kakku)

 

8. Lime-valkosuklaatuorejuustokakku Viehättävä tuorejuustokakku, jossa yhdistyy limen kirpeys ja valkosuklaan makeus. Kerma ja tuorejuusto laktoosittomia, valkosuklaa sisältää laktoosia. Saatavana myös gluteenittomana (gluteenittomuuslisä 5 / kakku). Keksipohja, miedosti limellä maustettu valkosuklaa- tuorejuustomousse, koristeena valkosuklaalastut. 48€ (12 hlön kakku)

 

9. Sitruunainen tuorejuustokakku Viettelevässä tuorejuustokakussa maistuvat myös marjat! Laktoositon, saatavana myös gluteenittomana (gluteenittomuuslisä 5 / kakku). Keksipohja, sitruunalla maustettu tuorejuustomousse, mustaherukkamehukiille ja koristeena marjoja. 48€ (12 hlön kakku)

 

10. Lihavoileipäkakku Perinteinen voileipäkakku lihatäytteellä. Laktoositon, saatavana myös gluteenittomana (gluteenittomuuslisä 5 / kakku). Vaalea vuokaleipä, savukinkku, tuorejuusto, sinappikurkkurelissi, mausteet ja runsaat koristeet. 70€ (15 hlön kakku)

 

11. Kasvisvoileipäkakku Maukas voileipäkakku kasvistäytteellä. Laktoositon, saatavana myös gluteenittomana (gluteenittomuuslisä 5 / kakku). Vaalea vuokaleipä, sipuli, oliivi, fetajuusto, tomaatti, valkosipuli-yrtti-tuorejuusto ja runsaat koristeet. 70€ (15 hlön kakku)

 

12. Savuporotuorejuustokakku Suosittu, suolainen tuorejuustokakku kahvipöytään! Laktoositon, saatavana myös gluteenittomana (gluteenittomuuslisä 5 / kakku). Saaristolaisleipäpohja, savuporo-yrttituorejuustomousse ja runsaat koristeet. 70€ (15 hlön kakku)

 

13. Kalavoileipäkakku Suosittu voileipäkakku kalatäytteellä. Laktoositon, saatavana myös gluteenittomana (gluteenittomuuslisä 5 / kakku). Vaalea vuokaleipä, savulohi, tuorejuusto, creme fraiche, mausteet ja runsaat koristeet. 80€ (15 hlön kakku)

 

14. Lempeän tulinen broilervoileipäkakku Ihastuttava uutuus, joka sopii kaikkiin juhliin! Laktoositon, saatavana myös gluteenittomana (gluteenittomuuslisä 5 / kakku). Vaalea vuokaleipä, paprika-sipulihöystö, sweet chili-broileri, creme fraiche ja runsaat koristeet. 80€ (15 hlön kakku)

 

Tilauskakut Fantasiakakut, nimikakut, hääkakut, levykakut suuriinkin juhliin - toteutamme toiveidenne mukaan! Kakuissa maku voi olla lähes mikä vaan, marjat, suklaat, liköörit, karkit, mm. suussa sulava Baileys-liköörikakku tai ihan uudenlainen Hopeatoffee-tuorejuustokakku!

Meiltä myös muut leivonnaiset, piirakat, pikkuleivät, kuppikakut ja kakkutikkarit!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0400 663 689

 

Catering palvelut

Herkullista ja paljon kiitosta saanutta ruokaa ammattitaidolla ja suurella sydämellä!

Tilauksesta läpi vuoden kotiin, työpaikalle, mökille, illanistujaisiin, juhlaan ja arkeen. Valmistamme Sinulle ruoat, salaatit, menukokonaisuudet ja leivonnaiset.

Lisätiedot: www.pappilanpidot.fi/pappilan-catering Myös upeat ja ainutlaatuiset juhla- ja kokoustilat kahdessa ravintolassamme Vanhan Keuruun sydämessä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0400 663 689

 

Myös salaatteja ja ruokia noudettuna! 


Katso lisää Catering-palvelustamme tästä