Kokouspalveluja ammattitaidolla ja ilolla ihastuttavassa pappilamiljöössä kera erinomaisen ja paljon kiitosta saaneen ruokamme! Teemme tilaisuudestanne kera yritysvieraidenne tai henkilökuntanne ainutlaatuisen ja onnistuneen, joka saa vieraasi viihtymään ja nauttimaan!  

Pappilan Pidoissa niin pienien kuin suurienkin lounastilaisuuksien, illallisten, kokouksien ja yritysjuhlien järjestäminen on vaivatonta. Herkullinen ruoka, ystävällinen palvelu ja rauhallinen miljöö antavat loistavat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle.

Järjestämme myös täyden palvelun yritysjuhlia asiakkaan omissa tiloissa (2-300 hlö), pyydämme Teitä ystävällisesti ottamaan yhteyttä ja toteutamme mielellämme juhlanne alusta loppuun. Ja suunnittelemme kokousten ja koulutusten oheen myös mukavaa ohjelmaa ja tekemistä, kysy lisää! 

 


Alakerran saleissa 164 asiakaspaikka. Kokoustilamme (50 hlö) sijaitsevat pappilan yläkerrassa.

Tilojen varustelu

  • av-vahvistin dolby prosessorilla
  • dvd-soitin
  • vhs-nauhuri
  • dokumenttikamera
  • videotykki
  • pöytämikrofoni ja langaton mikrofonijärjestelmä
  • tietokone
  • tulostin
  • kopiokone
  • langaton nettiyhteys (wifi)

Kaikkia alakerran erikokoisia juhlasaleja voidaan käyttää myös kokoustiloina. Alakerran salit: pääsali 48 paikkaa, punainen sali 26 paikkaa, sininen sali 14 paikkaa, vaaleansininen sali 26 paikkaa, keltainen sali 38 paikkaa, pieni kamari 12 paikkaa, neljästä salista näköyhteys toisiinsa.

Suunnittelemme tilaisuutenne toiveidenne mukaan tai voitte valita jonkin valmiista kokouspaketeistamme. Hinnat kun 20 hlö sisältävät valitun menun, kattaukset, tilavuokran, kokouslaitteiden käytön, vesi- ja mehukannut kokoustilassa.Mamsellin kahvikokous 13 € / hlö (2 tuntia kokousta)

Suolaista piirakkaa, pappilan makeapalaa, kahvia/teetä

Lyydian kokouspäivä (puolipäiväkokous) 25-29 € / hlö, riippuu ryhmän koosta

Lounas ja tulo- tai päiväkahvi

Loviisan kokouspäivä (kokopäiväkokous) 29-33 € / hlö, riippuu ryhmän koosta

Aamukahvi, lounas, ja päiväkahvi


Nyt voit järjestää tilaisuuksia sekä vanhassa pappilassa tai toiaessa ravintolassamme Pappilan Tavernassa,  vanhassa kivinavetassa (Kamanassa)! Varaukset ja tiedustelut 0400 663 689.

Kauttamme myös majoitusta Keurusharjun hyvinvarustelluissa ja remontoiduissa saunallisissa mökeissä (30 mökkiä) 8 km päässä pappilasta. Alk. 45 €/hlö sisältäen liinavaatteet ja aamiaisen.

 

 

Henkilömäärän ilmoittaminen

Ennakkoilmoitus henkilömäärästä varausta tehdessä. Lopullinen henkilömäärä on vahvistettava viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme ilmoitetun määrän mukaisesti, paitsi henkilömäärän kasvaessa laskutamme todellisen osanottajamäärän.