Ihastuttavimmat kokouspalvelut ja yritysjuhlat Keuruulla

Kokouksissa ja koulutuksissa arvostetaan eniten:

* herkullista ruokaa * virkistävää kahvia ja hedelmiä * hyviä tuoleja * rauhallista tilaa * helppoutta järjestää * ilmaista ja isoa parkkipaikkaa * langatonta nettiä ja kokouslaitteita * ystävällistä palvelua ♡ Meiltä Keuruun vanhasta pappilasta ihastuttavan ja viihtyisän tilan lisäksi löydät nämä kaikki!  

Kokouspalvelut ammattitaidolla ja ilolla ihastuttavassa pappilamiljöössä kera erinomaisen ja paljon kiitosta saaneen ruokamme! Teemme tilaisuudestanne kera yritysvieraidenne tai henkilökuntanne ainutlaatuisen ja onnistuneen, joka saa vieraasi viihtymään ja nauttimaan sekä inspiroitumaan! Pappilan Pidoissa niin pienien kuin suurienkin lounastilaisuuksien, illallisten, kokouksien, pikkujoulujen ja yritysjuhlien järjestäminen on vaivatonta. 

Käytössänne langaton nettiyhteys, valkokangas, videotykki, dokumenttikamera, dvd soitin. Alakerran saleissa 164 asiakaspaikka. Kokoustilamme (50-80 hlö) sijaitsevat pappilan yläkerrassa. Ota yhteyttä ja suunnitellaan päivä toiveidenne mukaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0400 663 689

Järjestämme myös täyden palvelun yritysjuhlia asiakkaan omissa tiloissa (2-300 hlö). Ja suunnittelemme kokousten ja koulutusten oheen myös mukavaa ohjelmaa ja tekemistä, kysy lisää! 

 

Mamsellin kahvikokous 13 € / hlö (2 tuntia kokousta)

Suolaista piirakkaa, pappilan makeapalaa, kahvia/teetä

Pappilan lounaskokous 21 € / hlö 

Runsas lounas pappilan noutopöydästä alku-, pää - ja jälkiruokineen . Lounaan lisäksi kokousaikaa 2 tuntia. 

Lyydian kokouspäivä (puolipäiväkokous) 25-29 € / hlö, riippuu ryhmän koosta

Runsas lounas pappilan noutopöydästä alku-, pää - ja jälkiruokineen . Sekä tulo- tai päiväkahvi kera kahvileivän. 

Loviisan kokouspäivä (kokopäiväkokous) 29-33 € / hlö, riippuu ryhmän koosta

Aamukahvi kera suolaisen kahvileivän. Runsas lounas pappilan noutopöydästä alku-, pää - ja jälkiruokineen . Sekä päiväkahvi kera makean kahvileivän.

 

Ohjelmallinen kokouspakettimme: Miksi kirkon katossa on kaksipäinen kameli? Miksi paholainen istuu veneessä?  Puolipäiväkokouksessa Keuruun vanhassa pappilassa kera virkistystauon saat sen selville! 35 € / hlö kun 20 hlö.

Esimerkkipaketti päivän kulusta :

* Klo 10 tulokahvi kera suolaisen kahvileivän

* Kokous

* Klo 12 Runsas lounas pappilan noutopöydästä alku-, pää - ja jälkiruokineen

* Klo 13 Vanhan kirkon kiehtovat kuvat Tutustuminen oppaan johdolla Keuruun vanhan kirkon kuviin ja niiden symboliikkaan. Miksi kirkon katossa on kaksipäinen kameli? Miksi paholainen istuu veneessä? Opastuksessa kuulet nämä ja monet muut tarinat kuvien taustoilta. Kesto n. 30 min.

* Klo 13.45 kokous jatkuu

* Klo 15 kokous päättyy

 

Kurkista myös Aukioloajat ja tapahtumat sivulta ihastuttavat pikkujouluillatkin!  

 

Tiloissamme A-oikeudet. Kaikkia alakerran erikokoisia juhlasaleja voidaan käyttää myös kokoustiloina. Alakerran salit: pääsali 48 paikkaa, punainen sali 26 paikkaa, sininen sali 14 paikkaa, vaaleansininen sali 26 paikkaa, keltainen sali 38 paikkaa, pieni kamari 12 paikkaa, neljästä salista näköyhteys toisiinsa.

Suunnittelemme tilaisuutenne toiveidenne mukaan tai voitte valita jonkin valmiista kokouspaketeistamme. Hinnat kun 20 hlö sisältävät valitun menun, kattaukset, tilavuokran, kokouslaitteiden käytön, hedelmiä sekä vesi- ja mehukannut kokoustilassa. Pyydäthän tarjouksen pienemmällekin ryhmälle.  


Nyt voit järjestää tilaisuuksia sekä vanhassa pappilassa tai toisessa ravintolassamme Pappilan Tavernassa,  vanhassa kivinavetassa (Kamanassa)! Varaukset ja tiedustelut 0400 663 689.

 

 

Henkilömäärän ilmoittaminen

Ennakkoilmoitus henkilömäärästä varausta tehdessä. Lopullinen henkilömäärä on vahvistettava viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme ilmoitetun määrän mukaisesti, paitsi henkilömäärän kasvaessa laskutamme todellisen osanottajamäärän.